Project Manager

Omschrijving

Yellowstar Solutions is een vooruitstrevend software bedrijf, dat logistiek voorspelbaar maakt. Via onze software realiseren wij voor onze (inter)nationale klanten optimale keten samenwerking.

Je maakt deel uit van een dynamisch projectteam , dat elke keer wisselt van samenstelling als er zich een nieuw project aandient. Met onze moderne aanpak middels Scrum zijn wij in staat om op een positieve manier complexe projecten goed en snel af te wikkelen. Verder zijn we een praktisch en concreet, transparant, actie gedreven, samenwerkend open en eerlijk bedrijf.

De PM is verantwoordelijk voor het succesvol en projectmatig realiseren, organiseren en coördineren van projecten om klanten aan te sluiten op producten van Yellowstar. De PM stuurt functioneel een projectteam aan. Hierbij zijn het behalen van de projectdoelstellingen door het goed inplannen van de juiste resources, het managen van verwachtingen bij hoger management en projectuitvoerders; plannen, bijhouden en beoordelen van de resultaten van werkzaamheden van de primaire doelen.

Voldoen aan de financiële verwachtingen door het plannen van benodigdheden;(jaar) budgetten voorbereiden; financiële planning, uitgaven inschatten; afwijkingen analyseren, en initiëren van corrigerende maatregelen.

Wat kunnen we jou bieden?  Een leuke werksfeer (We zijn niet voor niets gecertificeerd met een "Great Place to Work certificaat), flexibele werkplekken, uitdagende projecten, goed salaris en pensioen, reiskostenvergoeding, keuzevrijheid in hardware, 26 vakantiedagen, werken met de modernste technologie, vrijmibo en personeelsuitjes. Tevens is er ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing van je creativiteit.

gevorderde medior / Senior PM

Vereisten

Minimaal HBO werk-of denkniveau

Uitstekende kennis van de scrummethode en in staat hierin bij te leren

Kennis en ervaring in logistieke processen

Functionele kennis van Reporting Tooling (Jasper, Crystal Reports)

Functionele- en bij voorkeur enige technische- kennis van de werking van relationele databases

Basiskennnis van werking Oracle APEX, PL?SQL en JAVA(EE)

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal