STAGEOPDRACHTEN voor HBO studenten ICT

Omschrijving

We hebben voor de komende periode 2021/2022  2 leuke stageprojecten voor de aanstormende talenten.

1. Risk Analyser ISO 27001.   Yellowstar heeft de ambitie om ISO 27001 te implementeren. Hierbij is het van belang dat          alle bedrijfskritische processen omtrent beveiliging goed vast gelegd zijn en onderbouwt worden met een risico         analyse. Daar kan de stagiair die verder wil in de CyberSecurity onze unit T&Q ondersteunen.

2. Software Development. Het intranet van Yellowstar is in eigen beheer en onderhoud en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe en verbeterde functionaliteit. Dit betreft verschillende modules die benodigd zijn voor het draaiend houden van de bedrijfsactiviteiten van Yellowstar. Het kan zijn er koppelingen ingebouwd moeten worden of een herstructurering moet plaatsvinden.


Voor meer informatie kan je contact opnemen met Helène Bakker. Stuur haar een mail naar: helene@yellowstar.com en ze zal contact met je opnemen.

Vereisten

Ben jij die enthousiaste HBO'er die een ICT stage zoekt bij een leuk innovatief softwarebedrijf?  Het mag een derde jaars of afstudeeropdracht zijn. Door onze individuele aanpak kunnen we altijd een kijken of er een mogelijkheid is voor jou. Tenzij we al genoeg aanmeldingen hebben natuurlijk.

 De gebruikte technieken voor het ontwikkelen van functionaliteiten zijn: Oracle APEX, PL/SQL, JavaScript, CSS, Java, Talend, Scrum (niet alle technieken zijn benodigd voor alle taken, maar zullen verschillen per taak).